İpsala’ya Ateş Düştü.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’dan Enez’e, Serinlemek İçin Giden 5 Gençten 4’ü Kurtarılırken,1 Genç Hayatını Kaybetti.

Enez'de serinlemek için denize giren ve bir süre sonra dalgalara kapılan 5 gençten 4'ü kurtarılırken, 1 genç ise hayatını kaybetti.

İddiaya göre; Enez'in Trapez mevkiinde serinlemek için denize giren 5 genç, dalgaların aniden yükselmesiyle akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Dalga boyunun yüksek olması nedeniyle görülmeyen gençlerin çığlık seslerinin duyulması üzerine, sahildeki vatandaşlardan bazıları yüzerek, bazıları ise tekneyle denize açıldı. 5 gençten 2'si su üzerinden tekneye alınırken, gençlerden biri yaklaşık 2 metre derinlikte kendinden geçmiş bir vaziyette boğulmak üzereyken son anda çıkartılarak tekneye alındı.

Bir kişi suni teneffüsle hayata tutunurken bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Kıyıya çıkartılan gençlerden durumu ağır olan U.K, çevredekilerin suni teneffüs müdahalesiyle hayata tutunurken, denizde 1 kişinin daha olduğunun bildirilmesi üzerine, AFAD, Sahil Güvenlik ve arama kurtarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatılan lise öğrencisi Necdet D.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Necdet D.'nin yakınları haber karşısında büyük üzüntü yaşadı. Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş da bölgede yetkililerden bilgi aldı.

ESETÇE BELDESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ.

5 arkadaşı ile birlikte Enez’e denize giden ve Trapez mevkiinde denize girerek boğulan ve hayatını kaybeden 16 yaşındaki Necdet Demir toprağa verildi.

Demir, önceki gün Esetçe Beldesi’nde İkindi Namazı’nda kılınan cenaze namazının ardından kalabalık bir toplulukla toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala’ya Ateş Düştü.
Yorumlar (0)