İstiklal Marşı 102 Yaşında.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

12 Mart 1921 İstiklal Marşının Kabulünün 102. Yıl dönümünü kutlama ve İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Er Mustafa Aydın MTAL konferans salonunda anma töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından Tarih Öğretmeni Ali Korucu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Şiirlerin okunması ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatının sunumunun ardından "İstiklâl Marşı'nı Ezbere ve Güzel Okuma" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmada birinci olan Koyuntepe İlkokulu öğrencisi Kumsal Çavdar İstiklâl Marşı'nı okudu ve "Türkülerle Türkiye" adlı gösterimin ardından program sona erdi.

Programa İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Garnizon KomutanıYb. Ahmet Ferit Gürbüz, Belediye Başkan Vekili Emine Şebnem Çelik Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sinan Turhan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, Okul/Kurum Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında. İstiklal Marşı 102 Yaşında.
Yorumlar (0)