Oyuncu Deniz Çakır, Keşan'da oyun havası oynayıp kuzu sevdi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Meryem'i Deniz Çakır, Keşan’a gelerek, Trakya oyun havalarıyla dans edip kuzuları sevdi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Meryem'Deniz Çakır, Keşan’a gelerek, Trakya oyun havalarıyla dans edip kuzuları sevdi.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, geçtiğimiz gün Keşan'a gelerek, oyun havası oynayıp kuzu sevdi. Tatil planına  Keşan’ı de ekleyen güzel oyuncu, burada eğlencenin deyim yerindeyse dibine vurdu. Roman havası eşliğinde oyun oynayan Çakır, mutlu anlarının fotoğraf ve videosunu  Instagram hesabından sıcak ifadelerle paylaştı. Çakır videonun altına da, “ “İçi dışı bir… Gönlü güzel Trakya insanına selam olsun be yaw…. Dans et, şarkı söyle,gülümse… Ruhunu küstürme hayata… Hayatı yargılayanlardan değil yaşayanlardan ol… Kendin ol… Ohh beee…” notunu yazdı. Oyuncu Deniz Çakır, Keşan’da hayvanların bulunduğu bir ağılda çekilmiş videosunu da takipçileriyle paylaştı. Burada kuzuları seven Çakır, paylaşımının altına da “Yahu çok güzelsin kuzuuuuu…” diye yazdı.

(Haber Merkezi)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)