Gün, Kadınların Günüydü

Gün, Kadınların Günüydü

10 Mart 2023 12:16

Gün, Kadınların Günüydü

Sevgili, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, şehit ailelerini, yaşlı anneleri ve pazaryerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle onlara gül ve karanfille günlerini kutladı.

Ünsal, Mesaj Yayınladı, Personelinin Gününü kutladı.

 İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ise belediyede görev yapan bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 Ünsal, “Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun…

 Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın tabii bir sonucudur. Türk tarihinde kadın daima etkin ve önemli rol üstlenmiştir. Kurtuluş Savaşı’nda vatanın bağımsızlığı için cesurca cepheden cepheye koşan Türk kadını, Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra toplumsal hayatın her alanında yerini almıştır.

Siyaset, ekonomi ve eğitim başta olmak üzere toplum hayatının hemen her alanında kadını dışlayan bir anlayışın benimsenmesi, kuşkusuz sadece kadınlar için değil, bütün toplum için büyük eksikliktir. Kadına yönelik şiddet ve baskı, tüm dünyada önemli bir sorundur. Kadınların uğradığı her haksızlıkta, adaletsizlikte ve ayrımcılıkta onların yanında yer almak vicdanını yitirememiş herkesin görevidir. Söz konusu anlayışın ve kadınlarımızın cinsiyetleri sebebiyle maruz kaldığı her türlü ayrımcılığın karşısında olmak ve onlara her zaman en büyük desteği vermek sadece üstlendiğimiz kamu görevinin bir sorumluluğu değil, insan olmanın bir gereğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her alanında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, emek veren, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum “dedi.

İpsala Ticaret Borsası Bayan Üyelerini Ziyaret etti.

İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ile bayan üyelerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kapsamında Kadın Üyelerimizi Ziyaret Ediyoruz İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, “Üyemiz Gürsel Çeltik ve Gıda Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahipleri Hatice Şimşek ve Aybike Şimşek’i 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ziyaret ettik. Bölgemiz ekonomisine üst düzeyde katkı sağlayıp ekonomimizi geliştiren Kadın Girişimcilerimizden olmaları sebebiyle teşekkür eder, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini tebrik ederiz. “dedi.

“Tarımda Kadın”Konuşuldu.

İpsala Belediyesi ile İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği tarafından düzenlenen “Tarımda Kadın ”konulu konferans İpsala Belediye Düğün Salonunda saat 16.00’da gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Yüksek Ziraat Mühendisi Hacı Aslan tarımda kadınların sağladığı ekonomik katma değerden söz etti.

Toplantıya İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, İyi Parti İpsala İlçe Başkanı Gülçin Gürkan ile çok sayıda davetliler katıldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Gün, Kadınların Günüydü Gün, Kadınların Günüydü
Yorumlar (0)
Son Haberler
Cinayet şüphelileri kıskıvrak

Cinayet şüphelileri kıskıvrak

15 Nisan 2024 13:45

İpsala’da Bayram Coşkusu Yaşandı.

İpsala’da Bayram Coşkusu Yaşandı.

15 Nisan 2024 13:44

Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

15 Nisan 2024 13:43

Polis Haftası Törenlerle Kutlandı.

Polis Haftası Törenlerle Kutlandı.

15 Nisan 2024 13:42

Bayraktar,”Bayramlar Müstesna Günlerdir”

Bayraktar,”Bayramlar Müstesna Günlerdir”

08 Nisan 2024 11:21

Çok Okunanlar
Muhtarlar Belli Oldu.

Muhtarlar Belli Oldu.

3.04.2024 12:16:34

İşte Yeni Muhtarlar.

İşte Yeni Muhtarlar.

5.04.2024 10:46:17

İl Genel Meclisinde 2 CHP 1 AK Parti

İl Genel Meclisinde 2 CHP 1 AK Parti

3.04.2024 12:17:09

Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”

Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”

3.04.2024 12:19:31

Belediye Meclisi Belli Oldu.

Belediye Meclisi Belli Oldu.

3.04.2024 12:18:50