Kerman, ”Devletin Asıl Sahibi Millettir”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda; Devletin asıl sahibinin millet olduğunu vurguladı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda; Devletin asıl sahibinin millet olduğunu vurguladı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,”15 Temmuz, güçlü bir milletin direnişinin gerçekleştiği gündür. O kara gecede milletimiz hain darbecilere yaptığı direnişle bir destan yazarak tarihe altın harflerle bu şanlı direnişi kazımıştır.
Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı’nda Türk milleti cepheye nasıl koştuysa, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla o vatan aşkıyla tankların önüne dikilen, kendisini bombalara, kurşunlara siper eden milyonlarca vatandaşımız darbenin önüne geçti. Onların nesi vardı, Allah'ı, imanı, inancı vardı ve elinde de ay yıldızlı bayrağı vardı. Onun için, onların hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmak bizim en asli görevimizdir.
15 Temmuz gecesi gördük ki Devletin asıl sahibi millettir, Türkiye’yi kurtaracak yegâne güç de milletin bizatihi kendisidir. Şu bilinmelidir ki Türk milleti bu ve bunun gibi darbelerin yapılmasına izin vermeyecektir.
Bu duygu ve düşünceler ile vatanı için, bayrağı, bağımsızlığı ve özgürlüğü için canını ortaya koyan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi hain terör şebekelerinden ve birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyen tüm güçlerden korusun” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)