Üner, Enez Ve İpsala’da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

CHP’li Edirne Belediye Meclis Üyesi Savaş Üner, İpsala ve Enez ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ve muhtarların sorunlarını dinledi.

CHP’li Edirne Belediye Meclis Üyesi Savaş Üner, şehir merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine ilçelerde de devam ediyor. İpsala ilçesinde CHP’li İlker Çolak ve Belediye Meclis Üyesi Volkan Korkmaz’ı işyerlerinde ziyaret eden Üner, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal  ve Gazeteci / İletişim Danışmanı Orçun Oğuz ile birlikte, Tarihi Alaca Mustafa Paşa Camii’nde gerçekleştirilen geleneksel aşure ikramına katılan Üner, Yenikarpuzlu ve Paşaköy’de ziyaretlerine devam etti. Üner, Yenikarpuzlu’da CHP’li Tunay Kılıç’ı ardından da Paşaköy Muhtarı Şaban Bilir’i ziyaret etti. Köy halkını da ziyaret eden Üner, halkın sorunlarını dinledi.

İpsala’daki programının ardından Enez’de de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Üner, yazarlar ve sivil toplum temsilcileriyle buluştu. Üner, “Saros Körfezi’mizin incisi Enez ilçemizde, önceki dönem İpsala Belediye Başkanımız Mehmet Karagöz ve Gazeteci / İletişim Danışmanı Orçun Oğuz ile birlikte, çok değerli yazarlarımız Ersin Şenerler ve Leyla Köroğlu’nun imza günü ve söyleşi etkinliğine katıldık. Değerli yazarlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim. 

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği’ne, bölgemize değer katan bu anlamlı etkinlik için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. ”açıklamasında bulundu.
 
 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)