Gaytancıoğlu, İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu İpsala merkez ve Köylerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Okan Gaytancıoğlu İpsala’ya yeni atanan İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’yi CHP İlçe Başkanı Ahmet Uybaş, CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş ve CHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret ederek, hoş geldin ziyaretin de bulundu.

Gaytancıoğlu, burada Kaymakam Sevgili’ye ilçemize hoş geldin diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Devlet yöneticileri ile halkın yarararına olan her konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Petek Tekstil ve Kaya Kardeşler Peynircilik Ziyareti CHP Milletvekili Gaytancıoğlu, İpsala’da faaliyet gösteren ve yaklaşık 300 kişiyi istihdam eden Petek Tekstil firmasını ziyaret ederek burada Yöneticilerden Fabrika hakkında bilgiler aldı. Daha sonra KayaKardeşler Pernirciliği ziyaret eden Okan Gaytancıoğlu burada işletme Sorumlusu Ercan Ergin ile görüşerek tesis ve sektör ile ilgili sorunlarını dinledi.

Aliçopehlivan ve Saprdere Köylerine ziyaret

CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu, beraberinde CHP İpsala İlçe Yöneticileri ile birlikte akşam’da Aliçopehlivan ve Sarpdere Köylerini ziyaret ederek, buralarda vatandaşlarla görüştü.

Köylerde halkın sorunlarını dinleyen Okan Gaytancıoğlu yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “. Hayvancılık yapan üreticilerimiz artık biz çalışırken battık diyor, yem fiyatlarına yetişemediği hayvanlarımıza veteriner dahi çağıramadıklarını söylüyorlar. Ayçiçek üreticilerimiz mahdur durumda 10 Liraya kadar düşen Ayçiçeği fiyaları ile üreticileri zarar ediyor.

AKP iktidarının uyguladığı yanlış politikalardan dolayı vatandaşlarımız mağdur olmaya devam ediyor. Millet İttifakı iktidarında çiftçimiz üreticimiz kazanacak, Ülkemiz kazanacak.”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Gaytancıoğlu, İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu Gaytancıoğlu, İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu Gaytancıoğlu, İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu Gaytancıoğlu, İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu
Yorumlar (0)