TMO İlk Çeltik Alımını Gerçekleştirdi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Toprak Mahsulleri Ofisi yeni sezonun ilk ürün alımını gerçekleştirerek piyasayı hareketlendirmeye başladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”İpsala'da TMO Ajans Müdürlüğü görevine atanarak işbaşı yapan Sayın Mehmet Demirci’ye, İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Sedat Balcılar ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

İpsala'mızın bereketli topraklarında Çeltik hasadını yaparak TMO'ya ilk ürünü teslim eden Fatih Mahallesinden İsa Seven kardeşimiz oldu.

TMO ve Tarım Kredi Kooperatifi’nin alıma başlaması ile çeltik piyasasının hareketleneceğini belirtiyor, üreticilerimize hayırlı ve bereketli bir hasad dönemi diliyoruz. ”dedi.

"Randevu almadan önce ÇKS'nin güncellenmesi gerekiyor"

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, yaptığı açıklamada, ”TMO olarak alımları randevulu yapıyoruz. Randevulu alım sistemiyle hem salgın hastalığa karşı önlem alınıyor hem de üreticilerin alım noktalarında sıra beklemeden ürünlerini teslim etmelerine olanak sağlanıyor.

Üreticiler randevularını TMO internet sayfasından alabilecekleri gibi iş yerlerine başvuru yaparak da alabilirler. Randevu almadan önce Çiftçi Kayıt Sistemlerinin (ÇKS) güncellenmesi gerekiyor. Üreticilerin, anlaşmalı bankalardan alınacak ürün kartı veya banka hesap numaralarıyla alım noktalarına gelmeleri ve ürünleri burada teslim etmelerini bekliyoruz. ”dedi. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri TMO İlk Çeltik Alımını Gerçekleştirdi.
Yorumlar (0)