“Zemin İyileştirmeli ”Konutların Temeli Bugün Törenle Atılacak.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İstekler Group A.Ş. Tarafından yapılması planlanan İpsala’nın ilk zemin iyileştirmeli projesi bugün saat 11.00’ da kurban kesilerek pilav ve ayran ikramlı bir temel atma töreni yapılacak.

İpsala’da ilk defa uygulanacak olan “zemin iyileştirme projesi” ile yapılması planlanan İstekler Group A.Ş. ‘in Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İstek, projenin görsellerini gazetemiz ile paylaşarak bilgiler verdi:

İstek, “ İpsala’da ilk kez zemin iyileştirme projesi ile hayata geçireceğimiz yapımız; 4 metre bodrum ve 8 metre uzunluğunda 795 adet beton bloklardan oluşan ve 12 metre yol seviyesinden daha derin temelleri olan, zemin iyileştirmeli yapısını ilk defa İpsala’ya bizim yapıyor olmamız gurur verici. Bugün saat 11.00’da yapacağımız açılışa tüm İpsala halkını bekleriz” ifadelerinde bulundu.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri “Zemin İyileştirmeli ”Konutların Temeli Bugün Törenle Atılacak. “Zemin İyileştirmeli ”Konutların Temeli Bugün Törenle Atılacak. “Zemin İyileştirmeli ”Konutların Temeli Bugün Törenle Atılacak.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar