‘Muhtarlar Günü’ Kutlama Programı Düzenlendi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Yerel demokrasinin en güçlü örneğini temsil eden muhtarlık müessesesinin kuruluşu çerçevesinde, 19 Ekim Çarşamba günü İpsala’da kutlama programı gerçekleştirildi.

Program; İlçe Kaymakamı Ömer Sevgili, Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, temsilciler ve halk katılımı ile gerçekleşti.

Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Program sonunda Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar ve Temsilciler Kaya Çiftliği’nde kahvaltıda buluştu. Kahvaltı ’da bir konuşma yapan Sevgili, “Milletimizin Güzide Temsilcisi ve Hizmetkârı Olan Tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun. ”şeklinde konuştu.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri ‘Muhtarlar Günü’ Kutlama Programı Düzenlendi. ‘Muhtarlar Günü’ Kutlama Programı Düzenlendi. ‘Muhtarlar Günü’ Kutlama Programı Düzenlendi. ‘Muhtarlar Günü’ Kutlama Programı Düzenlendi.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar