AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" Programı İsmi İle İpsala'da Saha Çalışması Gerçekleştirdi.

2023 seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan AK Parti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığındaki Milletvekili grubu ile Edirne ve ilçelerine adeta çıkarma yaptı.

"2023'e,Doğru Şehir Buluşmaları"programı kapsamında İpsala'ya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan İpsala'yı ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ve partililer tarafından karşılanan Turan,parti binasında bir toplantı yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlarla sohbet eden ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Turan,"Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın öncülüğünde bütün illerimizde düzenlenen "Şehir Buluşmaları" programı için İpsala'dayız.İpsala İlçe Başkanımız ve tüm kademe başkan ve yönetimleriyle bir aradayız. AK Parti büyük ailesi her zaman aziz milletimizin hizmetinde. Her noktasında ecdadın izine rastladığımız İpsala'da esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Milletimiz inşallah 2023 seçimlerinde yine AK Parti diyecek, yine Recep Tayyip Erdogan 'ı başkan seçecektir.

Türkiye’de çeltik üretiminde ilk sıralarda yer alan İpsala’da Ticaret Borsasını, İlçe Başkanımız Hakan İlkdoğmuş ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ederek Borsa Başkanlığına yeniden seçilen Necmi Sezer’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Esnafımız toplumsal yapımızın temel direğidir. İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Başkan İlhan Dalkıran’a teşkilatımıza gösterdiği ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.

İpsala’da "Şehir Buluşmaları" kapsamında yaptığımız saha çalışmasında bizlere eşlik eden İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’a, İl Başkan Yardımcısı Mecit Erol’a, teşkilatımızın cefakar kadın ve gençlik kolları temsilcilerine mihmandarlıkları ve gayretleri için teşekkür ediyorum"dedi.Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi. AK Parti 2023 İçin Sahaya İndi.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar