MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

MHP'de Görev Almış İlçe Başkanlarına Plaket Verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi 15.nci İlçe Başkanları toplantısı Cuma günü akşamı Biriz cafede gerçekleştirildi. MHP İl Başkanı Zakir Tercan'ın başkanlık ettiği toplantıda partide görev almış önceki dönem ilçe Başkanlarına plaket verildi.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Zakir Tercan,"Edirne MHP İlçe Başkanlarımız ile 15’nci aylık toplantımızı Cuma günü MHP İpsala Biriz Kafede saat 21.00’de gerçekleştirdik çok şükür… Önümüzdeki ayın planlamasını yaptık. Aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını temenni ederim… Tüm İlçe Başkanlarımızın özverili çalışmalarından dolayı, toplantılarımıza vermiş oldukları önem için muhabbetlerimi sunuyorum… Bu toplantımıza ev sahipliği yapan İpsala İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Özçiftçi’ye ve Yönetimine misafirperverliklerine çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Sağolsunlar, varolsunlar Allah'a emanet olsunlar"dedi.

VEFA DEĞERLİ BİR CEHVERDİR…

MHP İl Başkan Zakir Tercan,toplantı ile ilgili bir açıklama yaptı. Tercan,açıklamasında "Vefa değerli bir cehverdir, nankör insanlarda bulunmaz… İnsan insana yara değil, yâr olmalı, yaren olmalı, çare olmalı…

Mesele elinle Bozkurt işareti yapmak değil.! Asıl mesele... O işareti yaparken yüreğinde hissettiğin Sevdanın tadına varmaktır. Asıl olan söz dili değil, hal dilidir. Konuşmaktan çok yaşamaktır. Bir dönem MHP İpsala İlçe Başkanlığını yapan İlçe Başkanlarımız yaşamaktadırlar? Kendilerine minnettarız! Sadakat… Sevginin muhabbetin mayasıdır. Fikri mayası bozuk olanın sevgisi şaibelidir, çökmüştür. Allah sadık ve sıddık kullardan olmayı nasip etsin. Ülkücü gönüllerden düşürmesin.

Bu kutlu davaya ilk günden omuz verip bugüne getiren ve her türlü karalamaya iftiraya rağmen inatla değil “İNANÇLA” dualı ve şühedalı nazlı ÜÇ HİLAL çatısını terketmeyen “Mücadeleye devam-hedef turan” diyen; Bir dönem MHP İpsala İlçe Başkanlığımızı yapan Sayın İbrahim İlkdoğmuş’dan, Sayın Mehmet Müldür’den, Sayın Yakup Turunç’dan, Sayın İsmet Görgülü’den, Sayın Ramazan Avkıran’dan, Sayın Ekrem Ege’den, Sayın Süleyman Namlıda’dan, Sayın Hüseyin Şeker’den Allah razı olsun!

Yolumuz… Ülkücü iradenin doğduğu, yeşerdiği, büyüdüğü, yaşandığı tek bildiğim Rahmetli Başbuğumuzun emaneti; Üç Hilal’li MHP… Bu davanın çilesine, külfetine talip olan İlçe Başkanlarımız İpsala İlçemizin gönüllü askerdir! Kışlası da ülkü ocakları ve MHP dir! Bu çizgiyi takip eden “Yusuf Yüzlü-Yunus sözlü” samimi ülküdaşlarım ve dava arkadaşlarım olan ve bu davayı terk etmeyen, mücadele eden, hizmet etmeyi ibadet sayan Sayın İbrahim İlkdoğmuş’’e, Sayın Mehmet Müldür’e, Sayın Yakup Turunç’a, Sayın İsmet Görgülü’ye, Sayın Ramazan Avkıran’na, Sayın Ekrem Ege’ye, Sayın Süleyman Namlı’ya, Sayın Hüseyin Şeker’e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, dua ve muhabbetle selamlıyorum…

Allah’ım! MHP ve Ülkücü camiaya birlik, beraberlik, kardeşlik, çalışkanlık, güç ve kudret ver!"dedi. MHP İlçe Başkanı Mehmet Özçiftçi ise İpsala İlçe Teşkilatı olarak anlamlı bir toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı. MHP İlçe Başkanları  Toplantısı İpsala'da Yapıldı.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar