Üner, Ziyaretlerine İpsala’da Devam Etti
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne Belediye Meclis Üyesi ve CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, İpsala’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İpsala’nın Yenikarpuzlu Beldesi’nde, Yenikarpuzlu Belde Başkanı Ali Tuncay ve önceki dönem İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Atalay’ı ziyaret eden Üner, “İlçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy çalışmaya devam ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.


Yenikarpuzlu Beldesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından çalışmalarına İpsala ilçe merkezinde devam eden Üner, “ İş dünyası ve esnaf ve sanatkârlarımız, bizler için çok önemli. Bu çerçevede, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledik “dedi.


CHP’nin emektarlarından Nebi Göksu’nun oğlu İsmail Göksu’yu, çeltik harmanında ziyaret eden Üner, ardından üreticiler Mehmet Akay ve Sedat Saban’ı ziyaret etti. Üner, “İpsala Belediye Başkanımız, Millet İttifakı ortağımız, İYİ Partili Abdullah Naci Ünsal’ı, çeltik harmanında ziyaret ederek, bereketli harmanlar diledik. Bir kez daha tüm çiftçilerimize bereketli harmanlar dileriz. Allah tane bereketi versin. ”açıklamasında bulundu.

Haber: Zehra Gökmen

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Üner, Ziyaretlerine İpsala’da Devam Etti
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar