Esnaflara 100 Bin TL Kredi Desteği Başlıyor.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Ekim tarihinde açıkladığı esnaflara yönelik kredi açıklamasından sonra başvuruların başladığı öğrenildi.

İpsala Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada, ”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Borsamıza iletilen 24.10.2022 tarih ve E-34221550-045.01-10957 sayılı yazıda; Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 11 Ekim 2022 tarihinde esnafa kredi kolaylığı sağlayacak yeni bir paket açıklandığı, buna göre esnaf için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatılmış olduğu belirtilmektedir.

Üyelerimizden konu ilgili olarak, Halkbank'ın hem Esnaf Odası'na, hem de TOBB’a bağlı Odalara üye olanlara kredi imkânından faydalandırmadığı yönünde şikâyetler olmuştur.

Taleplerimiz ve girişimlerimiz ile konu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  ile Halkbank arasında görüşülmüş olup, 10 Ekim'den önce hem Esnaf Odası'na, hem de Borsamıza üye olan işletmelerin söz konusu kredi imkânından faydalanabileceğini bilgilerinize sunarız ”denildi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar