Yaşasın CUMHURİYET!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıldönümü kutlamaları,29 Ekim Cumartesi günü tüm Türkiye’de olduğu gibi İpsala’da da coşku ile kutlanacak.

Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl kutlamaları, 28 Ekim Cuma (bugün) Cumhuriyet Meydanı’nda 12.30’ da Atatürk anıtına; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı Çelenklerinin sunumu ile başlayacak, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam edecek.

Saat 19.00’da Fener Alayı programı İpsala İlçe Müftülüğü önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda yine Ata’nın huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile sona erecek.

29 Ekim Cumartesi Günü Cumhuriyet’in 99. Yılı Kutlama Programı ise şu şekilde:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama programı, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü, saat 10.30’da, Kaymakam Ömer Sevgili tarafından, Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ile başlayacak.

Saat 11.00’ da Cumhuriyet Meydanı’nda Protokolün bayramlaşması, törene katılanların ve halkın bayramının kutlanması ile program başlayacak. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Program Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, ödül alanların ödüllerinin verilmesi ve “Cumhuriyet Güneşi” adlı gösteri ile program sona erecek.

Kaymakamlık tarafından, hava şartlarının uygun olmaması durumuna göre kutlama programı İpsala Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır bilgisi paylaşıldı. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar