Çocuk Doktoru Hasta Kabulüne Başladı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Keşan Devlet Hastanesi İpsala Ek Ünitesinde göreve başlayan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Selin Onay Işık dün hasta kabulüne başladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Ankara ziyareti sırasında Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir ile Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal’ın İpsala’daki doktor sıkıntısını dile getirdiğini ifade etti.

İlkdoğmuş, Keşan Devlet Hastanesine gerekli doktorların atanarak göreve başlamasından sonra Salı ve Perşembe günleri Çocuk Hastalıkları Uzmanı doktorların, Pazartesi-Çarşamba günleri ise Dahiliye hastalıkları doktorlarının İpsala’da görev yapacağını açıkladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Ocak ayına kadar bir iki branşta doktor takviyesi yapılacağını ifade ederek “Kadın Doğum Doktorunun önümüzdeki süreçte göreve başlayacağına inanıyoruz. Hastanede hasta yatışlarının da sağlanacaktır. En kısa zamanda hastanemiz ile ilgili çok daha güzel haberlerimiz olacak. Bugün göreve başlayan Çocuk doktorumuzu ziyaret ettik. Görevinde başarılar diledik. Hayırlı olsun ”dedi. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)