İpsala’lılar İstanbul’da Buluşuyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İstanbul'da yaşayan İpsala’lıları bir araya getirmek ve tanışmak için 27 Kasım Pazar Günü Saat13.00’da Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’nde bir buluşma gerçekleştirilecek.

Buluşma; Serdar Ergin, Müzeyyen Ayça Uysal, Kamile Senicak İnal, Zehra Önder, Gürsel Aksar önderliğinde İstanbul'da yaşayan İpsala'ya gönül vermiş kişileri bir araya getirmek için gerçekleştirilecek.

Gazetemize ulaşarak konu ile ilgili bilgi veren Serdar Ergin, Toplantının sosyal, kültürel, maddi, manevi dayanışmayı sağlayacak bir oluşumun temelini atmak için gerçekleşeceğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Kan ihtiyacından, her türlü sağlık sorunumuzda birbirimizle yardımlaşmak, yanyana olmak temel hedefimiz. İstanbul'da, bir İpsalalı'nın zor durumda kaldığında yanında hissedeceği hemşerileri olsun istiyoruz.

Bu amaçla 27 Kasım Pazar günü saat 13'te Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneğinde buluşmak istiyoruz.

Toplantımız her İpsalalı' ya açıktır.

Misafir olarak değil, kendini ev sahibi hissederek gelmeleri en büyük dileğimiz.

İpsala Belediye başkanı Abdullah Ünsal'a konuyu açtığımızda elinden gelen desteği vermek istediğini söyleyerek isteğimize samimi ve olumlu bir yaklaşım gösterdi.

Açıkçası biraz acemi ve heyecanlıyız.

Katılım sayısı ne olacak? İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz bu davete nasıl bir ilgi gösterecekler? 27 Kasım Pazar günü göreceğiz.”

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar