TSM’de Akciğer Kanseri Anlatıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Dr. Deniz Çağın İşler tarafından, 1- 30 Kasım Akciğer Kanseri farkındalık ayı kapsamında İpsala TSM / ASM personellerine yönelik ”Akciğer Kanserleri” konulu eğitim verildi.

 Eğitimde verilen bilgilerden oluşan satır başlıkları Merkez tarafından şu şekilde paylaşıldı: “Akciğer vücudumuzun oksijen gereksinimini sağlayan organımızdır. Her organ gibi akciğerimiz de birçok hücreden oluşur. Bu hücreler akciğerin normal olarak görevini yapabilmesi için ihtiyaç doğrultusunda bölünerek çoğalırlar. Akciğer kanseri, yapısal olarak normal akciğer dokusundan olan hücrelerin ihtiyaç ve kontrol dışı çoğalarak akciğer içinde bir kitle (tümör) oluşturmasıdır.

 Bu kapsamda uzun yıllar boyunca İpsala Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapmış ve Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı eğitimine başlayacak olan Dr. Deniz Çağın İşler tarafından İpsala TSM / ASM personellerine yönelik “Akciğer Kanserleri” konulu eğitim düzenlenmiştir. Bilgilendirmesi için kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.”

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri TSM?de Akci?er Kanseri Anlat?ld?.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar