Bakan’dan Fabrika ve Baraj İstedi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, hafta sonu Edirne’yi ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den Tarım Kredi Kooperatifi çeltik depolama ve pirinç fabrikası ile yarım durumda olan Karaağaç köyü barajına ödenek çıkartılarak tamamlanm

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, hafta sonu Edirne’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye İpsala’nın taleplerini iletti.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, yaptığı açıklamada “Bugüne kadar serhat şehrimiz Edirne ziyaretine gelen tüm bakanlarımıza ilçemize hizmet anlamında, eserler bırakabilmek ve ilçemizi hem sosyal, hem de ekonomik olarak rahatlatacak projelerimizin dosyalarını takdim ettik, etmeye devam ediyoruz.

Allah’ın izniyle hepsinde de güzel yollar kat ettik.

Bugün de Tarım ve Orman bakanımız sn. Vahit Kirişçi’ye ilçemize yapılması düşünülen Tarım Kredi Kooperatifi çeltik depolama ve pirinç fabrikası ile yarım durumda olan Karaağaç köyü barajına ödenek çıkartılarak tamamlanması ile ilgili dosyalarımızı teslim ettik.

Bu hususta bizlere her zaman destek olan İl başkanımız Belgin İba’ya ve Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal’a teşekkür ederim.” dedi. Haber Merkezi..

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Bakan?dan Fabrika ve Baraj ?stedi.	Bakan’dan Fabrika ve Baraj İstedi.	Bakan’dan Fabrika ve Baraj İstedi.	Bakan’dan Fabrika ve Baraj İstedi.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar