Var Olasın İPSALA!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.Yılı Pazar Günü Coşku İçinde Kutlanacak.

İpsala'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü, 20 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek tören ve etkinliklerle kutlanacak.

CUMHURİYET MEYDANI’NDAKİ TÖREN…

Tören, saat 11.30'da başlayacak. Tören, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.

KUTLAMALAR…

İpsala'nın düşman işgalinden kurutuluşunun 100. yıldönümü, kutlamalarına saat 11.45’te Cumhuriyet meydanındaki saat kulesi yanındaki alanda devam edilecek.

Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin sonrasında kutlama etkinlikleri bayram töreni ile devam edecek. 11.45’te Cumhuriyet Meydanı Saat Kulesi yanında Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanının öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile bayram töreni başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından İpsala Avcılar Derneği tarafından Milis Kuvvetlerinin şehre girişi canlandırılacak.

 Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve yine günün anlam ve önemine uygun şiirlerin okunmasının ardından Tiyatro ve Halk oyunları gösterisi sergilenecek. Günün anlam ve önemine uygun dallarda ödül alanlara ödülleri verilecek. Yine Program kapsamında, Edirne Belediye Bandosu Konseri ve sonrasında Kortej geçişi yapılacak. İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında İpsala Belediyesi Kurtuluş Bayramı’na katılanlara pilav ve ayran ikramında bulunacak.

 İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında etkinlikler, hava şartlarının uygun olmadığı takdirde kortej geçişi dışındaki kutlama faaliyetleri İpsala Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağı bildirildi. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar