İpsala Gümrüğünde Batı Trakyalı Tutuklandı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Yunanistan’a dönmek için Türkiye’nin İpsala Gümrüğü‘ne gelen Batı Trakyalı genç adam hakkındaki hırsızlık davası nedeniyle tutuklandı.

Batı Trakya’nın Dedeağaç bölgesinden olan 22 yaşındaki genç adam e-evros sitesinin öğrendiği bilgilere cuma günü öğleden sonra bir arkadaşıyla eğlence amacıyla Türkiye’ye gitti.

Yunanistan’a dönüşte İpsala gümrük kapısındaki pasaport kontrolü sırasında 22 yaşındaki adamın hırsızlık suçlamasıyla arandığı ortaya çıktı. Tutuklanan genç adam hırsızlıktan yargılanacak.

Tutuklanan kişi iki ay önce başka bir arkadaşıyla Türkiye’yi tekrar ziyaret ettiği, yerde içinde para olan bir cüzdan bulduğu ve cüzdandaki paraları aldıktan sonra cüzdanı attığı ifade ediliyor.

Hırsızlık olayını güvenlik kameralarının kaydettiği ve bu nedenle şahıs hakkında mahkemece tutuklama kararı çıktığı belirtiliyor.

Öte yandan iki ay önceki olayla bir ilgisi olmadığı tespit edilen arabadaki diğer Yunanistan vatandaşı serbest bırakılırken hırsızlık olayına karışan ikinci kişi aranıyor.Azınlıkça

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar