Aksal, “OSB Bölgenin Gelişmesine Katkı Sunacak”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

TBMM Kadın - Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala’ya kurulacak olan Karma Organize Sanayi Bölgesi arazisinin Tarım ve Orman Bakanlığından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına devir edildiğini söyledi.

İpsala’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.yılı kutlama törenlerine katılmak üzere İpsala’ya gelen AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Karma Organize Sanayi Bölgesi’ni İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunu 100 yıl müjdesi olarak niteledi ve hayırlı olması dileğinde bulundu.

İpsala’ya kurulacak olan Karma Organize Sanayi Bölgesi arazisinde incelemelerde bulunan Aksal,”T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından organize sanayi bölgesi olması uygun görülen; ilçemize değer katacak, ilimizin ve bölgemizin gelişmesine katkı sunacak olan İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı alanda incelemelerde bulunduk. Hayırlı bereketli olsun ”dedi.

Aksal, İpsala ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Karma Organize Sanayinin bundan sonraki süreçlerinin de takipçisi olacağını ifade etti.

Aksal’a, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ile teşkilat üyeleri eşlik etti. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar