AK Parti Ziyaretlerde Bulundu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı hafta sonu bir dizi etkinlikler gerçekleştirerek ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar ve İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Seren ile birlikte Cuma günü İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait alevinin ziyaret ederek bilgi aldılar.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,"Bugün İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından faaliyetini sürdüren ve günde 1 öğün 3 çeşit yemekle köy, belde ve ilçe merkezinde ( 250 ) yaşlı, engelli, hasta, evinde yemek yapamayacak durumda olan muhtaç vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ulaştıran SYDV personelini aşevinde ziyaret ettik. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğrencilere yemek ikramında bulunan yemekhaneyi ziyaret ederek aşçı arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Gösterdikleri ilgiye teşekkür ederiz"dedi.

ESNAFLARA ZİYARET

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı daha sonra esnafları ziyaret ederek simit ikramında bulunarak sohbet edip,2023 seçimlerine hazırlandıklarını ifade ettiler.

HASTANE ZİYARETİ

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı daha sonra Devlet hastanesini ziyaret ederek hastane çalışanları ile görüştü. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu AK Parti Ziyaretlerde Bulundu
Yorumlar (0)