AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Çağatay İder Atandı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Mahmut Tekin’in İpsala İlçe Gençlik Kolları görevinden istifa etmesi ile boşalan AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Çağatay İder atandı.

Çağatay İder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gençlik Kolları görevine atandığını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Bizleri bu göreve laik gören; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan'a, Edirne Millet Vekilimiz Sayın Fatma Aksal'a, Ak Parti Edirne İl Başkanımız Sayın Belgin İba 'ya, Edirne Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Burak Cambaz'a İpsala Gençlik Kolları Koordinatörü Sayın Asilcan İrcan'a, İpsala İlçe Başkanımız Sayın Hakan İlkdoğmuş'a ve aynı zaman da bizleri destekleyen değerli büyüklerime sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım. Güvendiğim, Sırtımı Yasladığım Güç Bellidir. Önce ALLAH Sonra Gençler. Aynı zamanda Gençler Dik Durdukça Bizi Kimse Yolumuzdan Çevirmeyecektir.”

Göreve atandıktan sonra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağatay İder ve aday adayı Alperen Yıldız Ak Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinden menuniyet duyduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Çağatay İder’e yeni görevinde başarılar diledi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)