Belediyeden Vefa Yemeği
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediyesi İpsala’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Nedeniyle Önceki Dönem Belediye Başkan ve Meclis Üyelerine Vefa Yemeği Verdi.

İpsala Belediyesi, İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yılı nedeniyle vefa yemeği düzenledi.

İpsala Belediyesinde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulunmuş isimlerin katıldığı yemekte konuşan İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, ”Yüz yıldan eski bir maziye sahip olan İpsala Belediyesi’ne yıllar içerisinde birçok Başkanımızın ve meclis üyemizin hizmetleri dokunmuştur. Görev alarak İpsala’ya hizmet eden tüm eski belediye başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin rahmete kalanlarını saygıyla ve rahmetle anıyor, aramızda olanlarına sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Görev yaptığımız ve içinde bulunduğumuz makamlar halka hizmet yolunda bulunduğumuz makamlardır. Kişiler gelip geçici makamlarsa bakidir. Birçok eski yöneticimiz gibi bizlerde bu makamlarda ki hizmet süremizi tamamladıktan sonra yerimizi yeni dinamik arkadaşlara bırakmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacağız. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle görevimizi sizlerden aldığımız tecrübe ve birikimler doğrultusunda en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. ”dedi.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, konuşmadan sonra İpsala Belediyesinde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulunmuş isimlere teşekkür plaketi takdim etti.

Yemeğe katılan önce dönem Belediye Başkanları ve belediye meclis üyeleri vefa yemeğinde kendilerini buluşturan Belediye Başkanı Ünsal’a, teşekkür ettiler. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Belediyeden Vefa Yemeği Belediyeden Vefa Yemeği Belediyeden Vefa Yemeği Belediyeden Vefa Yemeği Belediyeden Vefa Yemeği Belediyeden Vefa Yemeği Belediyeden Vefa Yemeği
Yorumlar (0)