İlkdoğmuş,”OSB Kuruluyor, Hastane Bağımsızlaşıyor”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala ilçe başkanı hakan İlkdoğmuş, göreve gelişinin 4 yılı nedeniyle yaptığı durum değerlendirmesinde OSB’nin bu ay içinde kurulacağını ve hastanenin ocak ayında bağımsız hale geleceğini açıkladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,13 Aralık 2018 tarihinde devraldığı başkanlık görevinde dün itibarı ile 4 yılı doldurduğunu söyledi.

İlk günkü aşk ve heyecanla görevine devam ettiklerini kaydeden İlkdoğmuş,”Bu ülkeyi çok seviyorum. Bu İlçeyi çok seviyorum. Siyaset yapma gereğim sadece Ülkem ve İpsala’m. Her insanımızı yüreğimizle ve davamızın sıcaklığıyla kucaklıyoruz. Masalarda değil, meydanlardayız; zalimlerin menüsü değil, zaferlerin meftunuyuz.

Bizim siyaset ve düşünce temelimizce, Bilge Kağan’ın öğüdü vardır, Dedem Korkut’un bilgeliği. Yunus Emre’nin sevgisi vardır, Hacı Bektaş’ın erdemi. Fatih’in vizyonu vardır, Mehmetçiğin cesareti. Atatürk’ün liderliği vardır ”dedi.

PARTİ ÇALIŞMALARIMIZ

AK Parti her platformda başarı ile temsil ettiklerinin altını çizen İlkdoğmuş,”4 yıllık çalışma karnemizi önümüze koyduğumuzda İpsala merkez, belde ve köylerimizde adeta ayak basmadığımız yer kalmadı. İnsanlarımızı evlerinde, işyerlerinde ve kahvelerde ziyaret ederek gönüllerine dokunmaya çalıştık. Onların dertlerini dinledik, sorunlarına çözüm aramaya çalıştık. Muhtarlarımız ile devamlı irtibat halinde olduk. STK’larımızla, ve toplumun tüm kesimleri ile iç içe olduk.

Her etkinlikte Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte yer aldık. Edirne’de ve Ankara’da düzenlenen tüm etkinliklerde yer aldık.

BAKANLARIMIZA İPSALA’NIN DOSYALARINI TAKDİM ETTİK

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Edirne ve Keşan’a, gelen tüm bakanlara İPSALA dosyası takdim ettiğini kaydederek “ Bize verilen görevi layık ile yerine getirmek için tüm imkânlarımızı kullandık. İpsala’nın ne kadar derdi sorunu varsa hepsini bakanlarımıza ilettik” dedi.

OSB BU AY KURULUYOR

İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin bu ay içinde kurulacağını vurgulayan İlkdoğmuş,”En önemlisi ocak ayında söz verdiğimiz hastanemize kavuşuyoruz.

Bir yandan TOKİ bir yandan Organize sanayi bir yandan kütüphane bir yandan gençlik merkezi, kapalı yüzme havuzu, İlçemizi hükümetimin destekleri ile Yeni Türkiye yüz yılında buluşturacağız.

Yorulmamızı bekleyenler, yokuşlarda kalacağımızı hesap edenler, biliniz ki hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

Öyle bir zaman aralığındayız ki, maalesef dağda çakal, ormanda tilki kalmamış, hepsi siyasetin sağ ve sol kanadına kapılanmıştır ”şeklinde konuştu.

HEDEF 2023

2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini kaydeden İlkdoğmuş,”Bütün partililerimizi ve vatandaşlarımızı AK Parti kenetlenmeye ve Türkiye Yüzyılında buluşmaya ve partimize üye olmaya davet ediyoruz ”dedi.

21 Aralık 2022 tarihinde İpsala’yı ziyaret edecek İl Başkanı Belgin İba’yı misafir edeceklerini söyleyen İlkdoğmuş,4 yıl boyunca kendilerine desteklerini esirgemeyen başta Milletvekili Fatma Aksal’a, ve İl Başkanı Belgin İba olmak üzere herkese teşekkür etti. Mehmet Yaradılmış

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İlkdoğmuş,”OSB Kuruluyor, Hastane Bağımsızlaşıyor”
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar