İpsala Meslek Yüksekokulu Üniversite-Sanayi İş Birliği Ziyaretleri Devam Ediyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Meslek Yüksekokulu Üniversite-Sanayi işbirliğini sürdürülebilir hale getirebilmek amacıyla çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İlçemizde faaliyet gösteren Kaya Kardeşler Gıda ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. firmasına Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Atılgan Helvacıoğlu ve Yüksekokul Sekreteri Aykut Ay ’ın katılımıyla ziyaret gerçekleştirdi. Üniversite-Sanayi işbirliğini güçlendirecek ve ileri seviyelere taşıyabilecek faaliyetler ile Yüksekokul üzerine istişarelerde bulunuldu.

İpsala Meslek Yüksekokul Müdürü Hayati Arda, ”Yüksekokulumuza desteğini her geçen gün arttırarak devam ettiren Kaya Kardeşler Gıda ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. yetkilisi Sayın Birol AYDEMİR ’e Teşekkür Belgesi takdim ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk ”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri ?psala Meslek Yüksekokulu Üniversite-Sanayi ?? Birli?i Ziyaretleri Devam Ediyor
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar