İpsalalılar, sabah namazı programında bir araya geldi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala'da Müftü Ahmet Bayraktar, din görevlileri ve vatandaşlarla sabah namazında bir araya geldi.

İlçe Müftüsü Ahmet Bayraktar, Keşan ve İpsala Cami görevlileri, Cami Cemaati, Misafirler ve köylülerin katılımı ile sabah namazı buluşması dün Sultanköy Camii’sinde gerçekleşti.

Sultanköy Camii İmam Hatibi Fahrettin Turan ve Cami Dernek Başkanı Samet Kaya organizasyonunda düzenlenen buluşmaya İlçe Müftüsü Ahmet Bayraktar, İpsala ilçe Vaizi Hamza Pala, Keşan İmamları, Beğendik Belde İmamları, İpsala merkez imamları, Hacıköy Cami imam Hatibi Dernek Başkanı ve yönetimi, İbriktepe Köyü İmam Hatibleri ve Cemaati, Balabancık Köyü İmam Hatibi ve Cemaati, Karasaz Kop Başkanı Alaattin Kaya, Sultanköy Tarımsal Kalkınma Kop. Başkanı Zeki Karakaş, Sultanköy Su ve Süt Ürünleri Kop. Başkanı İbrahim Akdemir, Sultanköy Muhtarı Mehmet Direk ve köy halkı iştirak etti.

İlçe Müftüsü Ahmet Bayraktar, sohbeti ve kıldırdığı sabah namazı sonrası tesbihat ve çorba ikramın ardından, emeği geçen ve katılım gösterenlere teşekkür etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsalalılar, sabah namazı programında bir araya geldi
Yorumlar (0)