“İpsala İçin Neler Yapabiliriz? Temalı Ziyaretler…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Toplumsal Kalkınma Ve Geliştirme Derneği yöneticileri siyasi partileri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İpsala Toplumsal Kalkınma Ve Geliştirme Derneğinden yapılan açıklamada “Bugün, derneğimiz yönetim kurulu üyeleri olarak, ilçemizdeki siyasi partilerin dördünü ziyaret ettik; görüş alışverişinde bulunduk. Projelerimizi anlatarak, çalışmalarımıza destek istedik.

Dernek başkanımız Ali Kosan ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Karagöz, Hüseyin Solak, Tomris Demet Baloğlu ve A. Ersin Şenerler ' in katılımıyla gerçekleşen ziyaretler, "İpsala için birlikte neler yapabiliriz!" ana temasıyla, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde ve oldukça verimli geçti.

Gösterdikleri konukseverliğe ve İpsala’mız için koşulsuz destek sözleri için, İyi Parti İlçe Başkanı Sayın Gülcin Gürkan 'a, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Hakan İlkdoğmuş 'a, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Mehmet Özçiftçi 'ye ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Ahmet Uğraş Uybaş 'a tekrar teşekkür ederiz.

Önümüzdeki günlerde siyasi parti ve diğer kurum ziyaretlerimiz sürecek.

İpsala birlikte güçlü...

İLKDOĞMUŞ,”TEŞEKKÜR EDERİZ”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”İpsala için her zaman olumlu projeler üreten, düzenlediği etkinlikleri ile sosyal hayatımıza renk katan derneğimizin çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgi sahibi olduk.

Nazik ziyaretleri nedeniyle dernek yönetimine teşekkür ederiz.”dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri “İpsala İçin Neler Yapabiliriz? Temalı Ziyaretler… “İpsala İçin Neler Yapabiliriz? Temalı Ziyaretler… “İpsala İçin Neler Yapabiliriz? Temalı Ziyaretler… “İpsala İçin Neler Yapabiliriz? Temalı Ziyaretler…
Yorumlar (0)