İPSALA Standına Büyük İlgi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Dernekleri Platformu Koordinesinde İstanbul’da Düzenlenen “Memleket Günleri “Etkinliğinde İpsala Standı Büyük İlgi Gördü.

Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Dernekleri Platformu koordinesinde Trakya Memleket Günleri İstanbul’da düzenlendi. İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’ında 14.00’da açılışı gerçekleştirilen memleket günlerine İpsala Belediyesi’de katıldı.

İpsala Pirinci ve İpsala Pirincinden yapılan İpsala Mantısı ile İpsala’nın yöresel lezzetleri tanıtıldı.

Açılışta konuşan İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal; ‘’Dünyanın en değerli tarımsal ürünlerinden biri olan pirince sahibiz. Türkiye’de de en çok üretimi İpsala olarak biz gerçekleştiriyoruz. Bugünde burada İpsala’mızı, İpsala Pirincimizi ve İpsala Mantımızı tanıtmak için bulunuyoruz. İpsala Pirincimizi ve her daim işbirliği içerisinde çalıştığımız İpsala Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifimiz tarafından üretilen İpsala Mantımızı burada ziyaretçilere ikram ettik. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi ve fuara gelen ziyaretçileri 25 Aralık pazar gününe kadar açık olacak Yenikapı etkinlik alanında ki standımıza bekliyoruz ’dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İPSALA Standına Büyük İlgi. İPSALA Standına Büyük İlgi. İPSALA Standına Büyük İlgi. İPSALA Standına Büyük İlgi. İPSALA Standına Büyük İlgi. İPSALA Standına Büyük İlgi. İPSALA Standına Büyük İlgi.
Yorumlar (0)