Kerman, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Gazetemiz sahibi ve önceki Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Gazetemiz Sorumlu Müdürü İsmet Kerman Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Önceki dönem Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’nın da katıldığı Ankara ziyaretinde iş insanı ve gazetemiz sahibi Mehmet Kerman,“İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekilimiz Sayın Hakan Çavuşoğlu'nu Edirne Milletvekilimiz Sayın Dr. Fatma Aksal ile birlikte ziyaret ettik. Partimizin Edirne Koordinatörlüğünde bulunan değerli İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca'yı Gazi Meclisimizde ziyaret ettik.
 
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiğimiz Ankara'da KEFEK Komisyonu Başkanımız ve Edirne Milletvekilimiz Sayın Dr. Fatma Aksal ile Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Selahattin Mimsolmaz'ı,ziyaret ettik.
Yoğun TBMM çalışmaları sırasında bizlere vakit ayıran değerli vekillerimize çok teşekkür ederiz.”dedi.
trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Kerman, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Kerman, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Kerman, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Kerman, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar