İpsala OSB’nin Yetki İmzaları Atıldı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yetki belgeleri imzalandı. İpsala Belediyesinde düzenlenen toplantıya OSB iştirakçileri katıldı.

Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri tarafından getirilen yetki belgelerini imzaladı.
İpsala OSB'nin hayırlı olmasını dileyen Ünsal, kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde İpsala'ya yatırım fırsatları sunacaklarını kaydetti.
Hayırlı olsun
Keşan Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada ise bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak olan tüm plan ve projelerde öncü olmaya devam edeceklerini ifade edildi.
Açıklamada, ”İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Meclis Başkanımız Ahmet Koru, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ile birlikte İpsala Organize Sanayi Bölgemiz için yetki belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mızdan gelen yetkililer ile imzaladık.
Toplantı kapsamında İpsala Bölgemizin gelişimine büyük ölçüde katkı sağlayacak olan İpsala Organize Sanayi Bölgemiz için çalışmalarımızı hızlandırmış bulunuyoruz.
Bu kapsamda İpsala Belediyemizin ev sahipliğinde Organize Sanayi Bölgemiz için yetki belgesini imzalamış bulunmaktayız bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz
Keşan TSO olarak bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak olan tüm plan ve projelerde öncü kuruluş olmak için sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ”denildi.
trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala OSB’nin Yetki İmzaları Atıldı İpsala OSB’nin Yetki İmzaları Atıldı İpsala OSB’nin Yetki İmzaları Atıldı
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar