Esetçe ve Karpuzlu TOKİ Kurasında Olmayacak
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne genelinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacak konutlar için kura çekimi 11 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Esetçe Beldesi ile Yenikarpuzlu Belde Belediye Başkanları Cemal Deniz ile Ufuk Atalay yaptıkları açıklamada beldelerinde başvuruların az olması nedeniyle kurada olmayacaklarını başvuran herkesin hak sahibi olduklarını ifade ettiler.

Yenikarpuzlu beldesi Belediye Başkanı Ufuk Atalay, ”Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Yenikarpuzlu TOKİ konutları için 11 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan kura çekilişlerine; beldemizce başvuru sayısı konut sayısından az olduğundan, başvuruda bulunan tüm vatandaşlarımız hak sahibi olmuşlardır. Vatandaşlarımızın kuraya katılmalarına gerek yoktur. Başvuruda bulunan tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

Esetçe Beldesi Belediye Başkanı Cemal Deniz ise “Edirne geneli TOKİ Konut hak sahibi belirleme kura çekilişi. Beldemizde talep yapılacak konuttan az olduğu için kuraya gitmelerine gerek yok talepte bulunanlar asil durumdadır ”dedi.

Bilindiği gibi İpsala merkezinde yapılacak 60 konuta 571,Esetçe beldesinde yapılacak 106 konuta 91,Yenikarpuzlu beldesinde yapılacak 70 konuta 59 kişi başvuru yapılmıştı.

İpsala’da yapılacak 236 konuta,721 başvuru yapıldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)