Üner Keşan Ve İpsala'da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimleri ’ne Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Edirne Belediye Meclis Üyesi Savaş Üner, köy ziyaretlerinden sonra ilçelerde Sivil Toplum Kuruluşları ve kahvelere ziyaretler gerçekleştirmeye d

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Meclis Üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, Edirne merkezde bulunan kıraathaneleri ziyaret etmesinden sonra şimdiyse İpsala ve Keşan ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

İpsala ve Keşan ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden  Üner, vatandaşlara  “Gitmediğimiz köy, sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak” anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü, Edirne’nin 9 ilçe, 7 belde ve 253 köyüne ziyaret gerçekleştirdiğini ve vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinlediğini anlattı.

 Edirne şehir merkezinde ziyaretlerinden sonra İpsala ve Keşan ilçelerinde önemli ziyaretler sürdüren Üner, Edirne merkezde kahvelerde ziyaretler gerçekleştirdikten sonra bu sefer Keşan ve İpsala’da ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İpsala ilçemizde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kemal Kutlubay’ı ziyaret ettikten sonra Bozkurt Mahallesi, Köprü Mahallesi, Kapucu Mahallesi’nde gerçekleşen ziyaretlerimiz sonrası Keşan ilçemize geçtik. Burada Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan ve göreve yeni atanan Keşan CHP İlçe Başkanı Saner Özdilek ve yönetimini ziyaret gerçekleştirdik. Daha sonra İzzetiye Mahallesi’nde kahve ziyaretlerimiz sonrası Aşağı Zaferiye Mahallesi Muhtarı Fahrettin  Özcan’ı ziyaret ettikten sonra kahve ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik” dedi.

Atatürk ve şehitlerine anma programı

İpsalalı Gazeteci / İletişim Danışmanı Orçun Oğuz’un, İpsala ilçemizin köylerinde 15. Kez düzenlediği, Atatürk ve Şehitlerimizi Anma Programı’na katılan Üner, “Bir kez daha tüm şehitlerimizi ve Atatürk’ümüzü; saygı, rahmet ve minnetle andık.Bizi bu anlamlı etkinliğe davet eden değerli dostum Orçun Oğuz başta olmak üzere Koyuntepe Muhtarımız Ömer Kayan’a ve bizleri ilgiyle misafir eden değerli Koyuntepe Köyü halkına çok teşekkür ederiz.Ne mutlu Türküm diyene !Bu topraklarda Mustafa Kemaller yenilmez !  Atatürk ve şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun” diye ifade etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Üner Keşan Ve İpsala'da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Yorumlar (0)