Ziraat Odasında Son Raunt!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Ziraat Odasının 31 delegesi Ziraat Odası Meclisini seçmek üzere Pazar günü saat 10.00’da İpsala Belediye Düğün Salonunda sandık başına gidecek.

Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan tarafından yapılan açıklamada, 4 senede bir gerçekleştirilen delege seçimlerinden sonra meclis üyeliği ve yönetim kurulu seçimlerinin yapılacağını dile getirdi.

Darcan, “İpsala merkez belde ve köylerinde toplam 31 delege seçildi. Delegelerin seçilmesinden sonra Pazar günü meclis oluşacak. Meclis ise yönetim kurulunu seçecek.” şeklinde konuştu.

Darcan, Pazar günü yapılacak seçimlerde 4 dönem için aday olduğunu belirterek “3 dönemdir bu görevi başarı ile yürüttük. İpsala Ziraat Odasını başarı ile temsil ettik. TZOB yönetiminde iki dönemdir görev aldık. Pazar günü yapılacak olan meclis seçiminde delege arkadaşlarımıza güveniyor, seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz ”dedi.

Birleştiler

Pazar günü yapılacak olan İpsala Ziraat Odası Yönetimine aday olan Ekrem Ege ile Bülent Erdoğdu’nun güç birliği yaparak tek liste etrafında birleştikleri öğrenildi.

İpsala Ziraat Odası Meclisine arkadaşları ile aday olan Kapucu Mahallesi delegesi Ekrem Ege seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Ege, ”Delege arkadaşlarımıza güveniyoruz. Onların vereceği her türlü karara saygı duyacağız. Biz elimizden geleni yaptık. Söz sırası onlarda ”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)