Haydi Yardım Kampanyasına!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu.

İpsala Kaymakamlığı öncülüğünde AFAD Edirne İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yardım kampanyası kapsamında ayni yardım yapmak isteyen vatandaşların hiç kullanılmamış ürünleri İpsala Kapalı Spor Salonu'na getirmeleri gerektiği belirtildi.

İpsala Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada depremzedelere ulaştırılmak üzere Edirne Valiliği ve AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi. Düzenlenen yardım kampanyası kapsamında yardımda bulunmak isteyen vatandaşların ihtiyaç listesinde yer alan hiç kullanılmamış yardımların, bölgeye hızlı bir şekilde ulaştırılması adına AFAD tarafından toplanacağı ifade edildi.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar ise yardımlarını İpsala Kapalı Spor Salonuna ve beldelerde belediyelere götürebilecekleri aktarıldı.

Yardım listesinde ise, Eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için mont ve kışlık giysi, katalitik soba, temizlik hijyen malzemesi kadın pedi, kuru bakliyat, yatak, battaniye, powerbank, gıda kolisi (konserve), çocuk bezi, çocuk maması, yağmurluk, çizme gibi ürünlerin hiç kullanılmamış ve açılmamış yardımlar yer aldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)