Barajların Su Seviyeleri “İdare Eder” Noktasına Geldi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, kuraklığın ilçede bulunan barajlarda incelemelerde bulundu.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala’da bulunan barajlarda yaptığı incelemeler sonucunda su durumunun iyi olduğunu açıkladı.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, bugün Sulama Birliklerimizi ve Kooperatiflerimizi ziyaret ederek barajlardaki su miktarını kontrol etti. Barajlarımızdaki su miktarı iyi seviyede olduğu gözlemlendi.

Sevgili, ”Kurak geçen sezonda tedbirlerini alan Birlik ve Kooperatif Başkanlarımıza teşekkür ederiz. “Barajlarımızdaki güncel su miktar ve oranları en son resimde görüldüğü gibidir. ”diyerek su seviye durumunu paylaştı.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, beraberinde İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, DSİ Şube Müdürü Çınar Turgay, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Karpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Olcay Karpuz, İlçe Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, Emniyet Müdürü Sinan Turhan, İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ersin Kanar ile bölgedeki barajları gezerek, yerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Sevgili, bölgede arazileri sulayacak olan barajların birlik ve kooperatif yöneticileri ile bir araya gelerek çeltik ekimi sezonu önce alınacak tedbirler konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Barajların Su Seviyeleri “İdare Eder” Noktasına Geldi
Yorumlar (0)