Mehmet Metiner ,”Yüz yıl fark atmışız”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Sınır Kapısında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’nin konuğu olan Mehmet Metiner, Yunanistan tarafına da geçti ve izlenimlerini “Yunanistan ile aramızda yüz yıl fark var” diyerek paylaştı.

Dembirhaber.com Genel Yayın Yönetmeni gazeteci-yazar, siyasetçi Mehmet Metiner 2023’ün son günü Edirne İpsala sınır kapısında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’nin konuğu oldu.

YUNANİSTAN İLE ARAMIZDA YÜZ YIL FARK VAR

İpsala Sınır Kapısında Gümrük Binasını Kaymakam Sevgili ile birlikte gezen Metiner, Yunanistan tarafına da geçti ve izlenimlerini “Aramızda yüzyıl fark var, gurur duydum” şeklinde aktararak şunları söyledi:

“Bizim taraftan Kaymakamımızla Yunanistan tarafına geçince ülkemle gurur duydum. Bir yanda da şok oldum. Virane-dökük binalar, kötü yollar, etrafa saçılmış çöpler. Yol boyu karşılaştığım çöp konteynırlar ağızlarına kadar dolu. Toplanmamış. Çirkin görüntüler. Kaç kilometrelik yol berbat ötesi. Bizim tarafla Yunanistan arasında yüz yıl farkı var. Bizim tarafın görkemini, mimarisindeki asaleti, temizliği ve hizmeti tarifte kelimeler yetersiz kalır. Bize bu gururu yaşatan cumhurbaşkanımıza, AK Parti hükümetimize ve ticaret bakanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.”

Dembirhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Metiner İpsala Sınır Kapısındaki gördüklerini X hesabından da paylaştı.

İşte o paylaşım:

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Mehmet Metiner ,?Yüz y?l fark atm???z?
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar