Ak Parti’nin Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun bir katılımla parti merkezinden gerçekleştirildi.

Cumartesi günü AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, İl Teşkilat Başkan Rasim Özgün, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ile AK Parti teşkilatlarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin yaptı.

Tekin,28 Mayıs seçimlerinin sonuçlanmasından sonra hemen çalışmalara başladıklarını belirterek “İpsala’nın merkez, belde ve köylerinde partimizin yerel iktidarı kazanması için alın teri dökmeye devam ediyoruz.31 Mart gecesine kadar bu mücadele devam edecektir. Ben ve arkadaşlarım sandıklardan zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Sizler de inanın “dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, İl Teşkilat Başkanı Rasim Özgün, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce birer konuşma yaparak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Ak Parti’nin Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı. Ak Parti’nin Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar