Derslere 15 Gün Mola!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi Cuma günü öğrencilerin aldığı karneler ile sona ererken, İpsala’da 2526 öğrenci karne heyecanı yaşarken, bu sayı Edirne genelinde ise 56 bin 645 oldu.

İpsala’da karne alacak öğrenciler için Cuma günü saat 10.00’da Kurtuluş ilk ve Ortaokulunda daha sonra Paşaköy ilk ve ortaokullarında program düzenlendi.

Programa İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İlçe Emniyet Müdür V. Sinan Turhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Melih Külahçı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, Şube Müdürleri Zeynep Koçak Uyanık ve Abdullah Deniz ile Paşaköy Muhtarı Şaban Bilir katıldı.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili; idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. döneminde göstermiş oldukları gayret ve başarılarından dolayı tebrik ederek, iyi tatiller diledi.

İpsala’da Okulöncesi 270, İlkokul Öğrenci 869, Ortaokul Öğrenci 886, Lise Öğrenci 501 olmak üzere toplamda 2526 öğrenci karne aldı.

ENGİN, MESAJ YAYINLADI.

İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, okulların 15 gün tatile girmesi nedeniyle yayınladığı mesajda öğrencilere öğütlerde bulundu.

Engin, mesajında “Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer velilerimiz 2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1.dönemini sizlerin özverili çabaları ile tamamlamış bulunuyoruz.

Sevgili çocuklarımız, birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Ülkemizin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç ve kaynağımız olan sizler, notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi ve inancınızı diri tutarak yarıyıl tatilinizi en iyi şekilde değerlendiriniz.

Bu inancın yeşermesinde en önemli yere sahip siz değerli öğretmenlerimize ve destekleriyle her zaman çocuklarımızın yanında olan kıymetli velilerimize teşekkürlerimi sunuyor,güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Derslere 15 Gün Mola! Derslere 15 Gün Mola! Derslere 15 Gün Mola! Derslere 15 Gün Mola!
Yorumlar (0)