CHP İpsala’da ‘Tetik’ Dedi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart yerel seçimleri kapsamında İpsala’daki ön seçiminde belediye başkanlığı için Cenan Tetik, il genel meclis üyeliği için ise İsmail Aliş ve Cevdet Kurt en yüksek oyları alarak aday oldu...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart yerel seçimleri kapsamında İpsala’daki ön seçiminde belediye başkanlığı için Cenan Tetik, il genel meclis üyeliği için ise İsmail Aliş ve Cevdet Kurt en yüksek oyları alarak aday oldu.

CHP İpsala İlçe Teşkilatı, genel merkez kararıyla, 31 Mart yerel seçimlerinde adaylarını belirlemek için ön seçim uygulamasına gitti.

İpsala Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan oylamada üyelerin 139 oyunu alan Cenan Tetik belediye başkan adayı olurken, diğer aday adayları SavaşKurtbaba 58 oy, Gürel Kale ise 29 oy aldı.

İl Genel Meclisi Üyeliği seçimlerinde ise 278 oy alan İsmail Aliş ve 257 oy alan Cevdet Kurt ise il genel meclis üyeliğine aday oldu. Diğer aday adayları Sedat Bilgin 204,Ahmet Murat Gürler 167,

Tevfik Şahinbaş 162.Ahmet Özkan 140 oy aldı.

Sonuçların ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Cenan Tetik, partililere teşekkür ederek, “Bir yolculuğun başlangıcı. Bugün, hayatımın dönüm noktalarından birini yaşattığınız için teşekkürler CHP’li ailem. Şimdi önümüzde uzanan bu yeni yolculukta, ilçemizde yaşayan her bir bireyine daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak için çalışacağım. Bu görevin büyüklüğünü biliyorum, ancak halkımızın güveni ve desteğiyle bu sorumluluğun altından kalkacağıma inanıyorum. Söz verdiğim gibi, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetimle, şehrimizi daha da ileri taşıyacağım. Hizmete adanmış bir hayatım olacak. Aileme, dostlarıma ve şehrimin değerli insanlarına olan borcumu ödemek adına bu yolda ilerleyeceğim. Hep birlikte, daha yaşanabilir, daha adil ve daha güçlü bir şehir inşa etmek için çalışacağım. Yolumuz uzun, ancak birlikte yürüdüğümüzde başaramayacağımız hiçbir şey yok. Birlikte İpsala’mızı ayağa kaldıracağız geleceği taşıyacağız” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)