İpsala ve Keşan OSB İstanbul’da Görücüye Çıktı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Keşan Gıda İhtisas OSB ve İpsala OSB heyetleri, Edirne Valisi Yunus Sezer önderliğinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Keşan TSO Meclis Başkanı Ahmet Koru, Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak,Edirne TB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Keşan TB Meclis Başkanı Kemalettin Uslu’danoluşan heyet; MÜSAD, İTO, İSO VE DEİK ziyaretleri yaparak, bölgenin kalkınmasına büyük katkısı olacak Keşan Gıda İhtisas OSB ve İpsala OSB’yi tanıttı.

“BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ”
İstanbul temasları hakkında açıklama yapan Mustafa Helvacıoğlu, OSB’lerin büyük ilgi
gördüğünü belirterek şöyle konuştu: 
“Keşan Gıda İhtisas OSB ve İpsala OSB heyetlerimiz ile EdirneValimiz Sayın Yunus Sezer öncülüğünde verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Ticaretin yükselen yıldızıKeşan ve İpsala için potansiyelleri masaya yatırarak, yatırım konusunda olumlu görüşmeler yaptık.
Heyecanımızı MÜSİAD Başkanımız Mahmut Asmalı, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu BaşkanımızŞekib Avdagiç, DEİK Başkanımız Nail Olpak ve İSO Başkanımız Erdal Bahçıvan ve yönetimleri ilepaylaştık. İstanbul’da büyük bir ilgiyle karşılaştık. Keşan Gıda İhtisas Sanayi Bölgesi çok kısa zamaniçinde büyük yatırımcıları ile hizmete başlayacak. Modern altyapısı ve çeşitli sektörlere hitap edecek ve yatırımcılarına önemli fırsatlar sunacak. Bölgemize hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde bir başarı hikayesi yazacağız” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri  İpsala ve Keşan OSB İstanbul’da Görücüye Çıktı  İpsala ve Keşan OSB İstanbul’da Görücüye Çıktı
Yorumlar (0)