Edirne Genç Girişimciler İpsala OSB Hakkında Bilgi Aldılar.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras ve üyeleri ile birlikte İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ile İpsala Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras ve üyeleri İpsala Organize Sanayi Bölgesi hakkında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ile İpsala’nın kalkınması konusunda fikir alışverişinde bulundular.

İPSALA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİLER.

TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras ve üyeleri ile birlikte İpsala Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ve Genel Sekreteri Cüneyt Altınbaş ile birlikte Keşan TSO Meclis Başkanı Ahmet Koru, TOBB Edirne GGK Başkanı Salih Görkem Aras, TOBB Edirne GGK Başkan Yardımcıları Zeynel Tora Tospacı, Tolga Sezer, Genç Girişimcileri Ali Can Akıncıoğlu, Ahmet Kahvecioğlu, İbo Can Girgin ile birlikte Bölgenin  tarım, ticaret ve sanayi alanları üzerine istişarelerde bulunuldu.

İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer,”Nazik ziyaretlerinden dolayı TOBB Edirne GGK Başkanı Salih Görkem Aras, TOBB Edirne GGK Başkan Yardımcıları Zeynel Tora Tospacı, Tolga Sezer, Genç Girişimcilerimiz Ali Can Akıncıoğlu, Ahmet Kahvecioğlu, İbo Can Girgin’e teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz.”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Edirne Genç Girişimciler İpsala OSB Hakkında Bilgi Aldılar. Edirne Genç Girişimciler İpsala OSB Hakkında Bilgi Aldılar.
Yorumlar (0)