Kerman,“İpsala’nın Kaybedecek Zamanı Yok”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Adaylığının açıklanmasından saatler sonra Köprü Mahallesinde coşkulu bir şekilde karşılanan AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,”İpsala’nın kaybedecek zamanı yok”dedi.

Perşembe günü Edirne’de AK Genel Başkan Vekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir tarafından adaylığı ilan edilen İpsala’nın önceki dönem efsane Belediye Başkanı Mehmet Kerman, aynı akşam 100 araçlık konvoy ile Köprü Mahallesini ziyaret etti.

 AK Parti İpsala Belediye Başkan aday adayları Hakan İlkdoğmuş, Ali Koşan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Turan Girgin,Belediye Meclisi Üyeleri Ogün Kurt,Mediha Saygılı,Menderes Şenkol,Aykut Özduman, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Ekrem Ege ile AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Tekin, Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar, Gençlik Kolları Başkanı Alperen Yıldız ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Kerman, vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı.

Vatandaşlar ile kucaklaşan Kerman,”İpsala’nın kaybedecek zamanı yok. Hizmetlerin bir an önce yapılarak İpsala’nın OSB şartlarına göre hazırlanması gerektiğini söyledi.

HÜKÜMET KONAĞINI VE SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman adaylığının ilan edilmesinin ikinci gününde ilk olarak İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’yi ziyaret etti.

Daha sonra hükümet konağında görev yapan müdür, memur ve işçilerle selamlaşan Kerman, çalışmalarına sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.

Sanayi sitesi Başkanı Suat Batı ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Akay’ında eşlik ettiği ziyarette AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, esnafların sorunlarını dinledi.

Burada da İpsala’nın kaybedecek zamanı olmadığını kaydeden Kerman,”2014-2019 dönemlerinde İpsala’nın altyapı sorunlarını çözdük. Allah nasip eder, milletimiz destek verir yeniden göreve gelirsek; ilçemizin tüm eksiklerini gidereceğiz. Bakın İpsala Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı hazırlıkları başladı. Biz de İpsala’yı hazırlamamız lazım.İpsala’nın öncelikliklerini tesbit ederek ona göre bir yol çizmek zorundayız.Aksi takdirde yeterli derecede faydalanamayız”dedi.

Kerman, kendi dönmelerinde hizmete giren sanayi sitesinin eksiklerini dinlediğini, kendisinin de gördüğünü ifade ederek ”Sanayi sitemiz OSB’nin faaliyete geçmesi ile daha büyük önem kazanacak. Araç trafiği daha da artacak. Bu nedenle sanayi esnafımızın sorunlarını ilk etapta çözeceğiz”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman,“İpsala’nın Kaybedecek Zamanı Yok” Kerman,“İpsala’nın Kaybedecek Zamanı Yok” Kerman,“İpsala’nın Kaybedecek Zamanı Yok” Kerman,“İpsala’nın Kaybedecek Zamanı Yok” Kerman,“İpsala’nın Kaybedecek Zamanı Yok”
Yorumlar (0)