Listeler Teslim Edilmeye Başlandı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

31 Mart tarihinde seçimlere katılacak siyasi partiler yarın saat 17.00’ye kadar Belediye ve İl Genel Meclisi listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim edecekler.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne ilişkin seçim takvimi devam ederken seçimlere katılacak siyasi partilerde ise liste heyecanı yaşanıyor.

İpsala’da Belediye Başkan adaylarının belli olmasından sonra hızlanan siyasi tempo İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi listelerinin Salı günü saat 17.00’ye kadar teslim edilecek olması ayrı bir heyecan dalgası oluşturdu.

İpsala’da seçimlere girecek olan AK Parti, CHP, İyi Parti ve Demokrat Parti liste çalışmalarını sürdürüyor.

MHP LİSTESİNİ SUNDU.

Liste çalışmalarını tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi İpsala Belediye Başkan adayı Aybike Şimşek, Cumartesi günü İlçe seçim kuruluna giderek listesini sundu.

Şimşek yaptığı açıklamada “Bu fotoğrafta yeni bir zafer elde edecek inanç ve kararlılık görüyorsunuz...

İlk adım ruhuyla şehrimizin gücüne güç katacak, İpsala’mızın geleceğini ve heyecanını yüreğinde taşıyıp, yarınlarımız için canla başla çalışacak Meclis Listemizi İlçe Seçim Kurulu’na sunduk.

Bu kadim şehrin bayraktarlığını, sancaktarlığını ve hizmetkârlığını yaparak her yaştan ve kesimden insanımızı kucaklayacak Meclis kadromuz İpsala’mıza hayırlı olsun.”dedi.

MHP İpsala Belediye Başkan adayı Aybike Şimşek’in İlçe seçim kuruluna teslim ettiği listeye göre Kontenjan adayı Onur Şeker oldu. Liste sıralamasında ise Halit Selvi, Halil Durmaz, Hüseyin Ergene,Nebahat Atak,Selçuk İpek,Selin Sarıkaya,Ender Bulgur ve Volkan Karaman yer aldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Listeler Teslim Edilmeye Başlandı. Listeler Teslim Edilmeye Başlandı. Listeler Teslim Edilmeye Başlandı. Listeler Teslim Edilmeye Başlandı.
Yorumlar (0)