Aksal,”Esetçe Beldesine Verdiğimiz Sözlerin Hepsini Yerine Getirdik”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Esetçe Beldesinde önceki akşam gerçekleştirilen SKM açılışı AK Partinin adeta gövde gösterisine dönüştü.

Esetçe meydanında gerçekleştirilen SKM açılışında AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz ile Edirne Milletvekili Fatma Aksal birer konuşma yaptı. Aksal, konuşmasında “Esetçe Beldemizde Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Esetçeli hemşerilerimize verdiğimiz sözlerin hepsini ve fazlasını yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

5 yıl önce bir karış sıcak asfalt yolu olmayan beldemizin bugün tüm yolları pırıl pırıl sıcak asfalt. Doğalgaz tamamlanmak üzere. Altyapı çalışmaları devam eden İpsala OSB hemen yanı başında. Esetçe için gecesini gündüzüne katarak çalışan Cemal Deniz başkanımı tebrik ediyorum.”dedi.

 Esetçe Beldesi Belediye Başkanı Cemal Deniz ise 5 yılda beldesine yaptıkların hizmetleri anlatarak “Yapılacak çok işimiz var. Önümüzdeki dönem beldemizin yakınında kurulmakta olan Organize Sanayi ile tanıştıracağız ve istihdam sağlayacağız” dedi.

AKSAL, YENİKARPUZLU’DAKİ ETKİNLİĞE KATILDI

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, daha sonra Yenikarpuzlu beldesine geçerek burada Belediye Başkanı Ufuk Atalay tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Aksal, burada yaptığı konuşmada “Yenikarpuzlu Beldemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Belediye başkanımız Sayın Ufuk Atalay’a beldemizde yaptığı bir birinden güzel hizmetler için teşekkür ediyorum. Tecrübeli başkanımızın ustalık döneminde yapacağı hizmetlerin teminatı yaptıklarıdır.”dedi.

Atalay ise hizmetlere kaldıkları yerden devam etmek istediklerini belirterek “Beldemizde doğalgaz ateşı yanmaya başladı. Hepimize hayırlı olsun”dedi.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Aksal,?Esetçe Beldesine Verdi?imiz Sözlerin Hepsini Yerine Getirdik? Aksal,”Esetçe Beldesine Verdiğimiz Sözlerin Hepsini Yerine Getirdik”
Yorumlar (0)