Dur İhtarına Uymadı Ama Kaçamadı!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Sarıcaali köyünde jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan ve yapılan takip sonucu yakalanan iki kişinin bulunduğu araçta 1 adet tabanca, 13 adet fişek ve 5 g. uyuşturucu ele geçirildi.

Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan her iki konuya ilişkin açıklama şöyle;
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda;Edirne ili İpsala İlçesine bağlı Sarıcaali köyünde ekiplerimiz tarafından yapılan yol kontrolünde dur ihtarına uymayarak kaçan ve yapılan takip sonucu yakalanan şüpheli B.Y ve S.Y’nin içinde bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde; 1 adet 9 mm çapında tabanca, 13 adet fişek ve 5 g. uyuşturucu madde ele geçirilmiş, olayda kullanılan araç ve şüpheliler hakkında ayrıca idari para cezası uygulanmış ve gerekli tahkikat yapılarak adli makamlara sevkleri sağlanmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)