Kerman,” Tapularınız Vereceğiz”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, önceki akşam nezaket ziyareti yaptığı Köprü mahallesinde mahalleye yapacağı vaatlerini sıraladı.

AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Tekin ve partililer ile birlikte Köprü mahallesine giden Kerman,sandalye üzerinde yaptığı konuşmada “içinde ikamet eden vatandaşlarımızın tapularını mutlaka vereceğim.Sözüm söz”dedi.

Tapu konusunun Ankara’dan çözüleceğini ve bunun için özel mesai yapacağını kaydeden Kerman, ”Yıllardır devam eden bu sorunu önümüzdeki dönem sona erdireceğiz” dedi.

Konuşmasında mahallede hiç kimsenin evinin yıkılmayacağını ifade eden Kerman,” Sözümüz söz. Hiç kimsenin evini yıkmayacağız. İlave olarak 100 adet prefabrik ev yapacağız. Mahalleye yazlık düğün salonu, askere giden gençlere para yardımı yapacağız. Tüm sokakları aydınlatacağız. Yeni evlenecek olan gençlere beyaz eşya yardımı yapacağız.” şeklinde konuştu.

HİÇ KİMSE İŞTEN ÇIKARILMAYACAK

Konuşmasının son bölümünde seçilmeleri halinde İpsala Belediyesinden hiç kimsenin işten çıkarılmayacağını vurguladı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman,” Tapularınız Vereceğiz” Kerman,” Tapularınız Vereceğiz”
Yorumlar (0)