İl Turnuvasında Dereceye Girdiler
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne'nin spor tutkunları, okul sporları dart yıldız kategorisinde nefes kesen müsabakalara tanıklık etti. Kızlar kategorisinde birinciliği Meriç Subaşı Şehit Mehmet Aydın Orta Okulu kazanırken, Erkekler kategorisinde ise Keşan Rasim Ergene Orta Okul

Edirne’nin spor tutkunları, okul sporları dart yıldız kategorisinde nefes kesen müsabakalara tanıklık etti. Kızlar kategorisinde birinciliği Meriç Subaşı Şehit Mehmet Aydın Orta Okulu kazanırken, Erkekler kategorisinde ise Keşan Rasim Ergene Orta Okulu birinciliği elde etti.

Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Dart Yıldız kız ve erkek il birinciliği müsabakaları, genç dart tutkunlarını bir araya getirerek dostluk ve rekabetin ön planda olduğu keyifli anlar yaşattı.

Kızlar kategorisinde birinciliği Meriç Subaşı Şehit Mehmet Aydın Orta Okulu kazanırken, İpsala Atatürk Orta Okulu ikinci sırada yer aldı. Merkez İsmail Güner Orta Okulu ise üçüncülük kürsüsünde yerini aldı. Erkekler kategorisinde ise Keşan Rasim Ergene Orta Okulu birinciliği elde ederken, İpsala Hacıköy Orta Okulu ikinci sırayı aldı. İpsala Atatürk Orta Okulu ve Merkez İsmail Güner Orta Okulu ise sırasıyla üçüncü ve dördüncü oldular.

Madalya ve kupalarını gururla kaldıran genç sporcular, gelecekteki müsabakalara daha fazla motivasyonla hazırlanacaklar. Müsabakalar, gençlerin dart yeteneklerini sergileyerek sporun ve rekabetin önemini bir kez daha vurgularken, düzenlenen etkinlikler, gençlerin spor yaparak hem eğlenmelerine hem de dostluklarını güçlendirmelerine önemli katkı sağlıyor.

(Haber: Mehmet Güzey)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İl Turnuvasında Dereceye Girdiler İl Turnuvasında Dereceye Girdiler İl Turnuvasında Dereceye Girdiler İl Turnuvasında Dereceye Girdiler İl Turnuvasında Dereceye Girdiler
Yorumlar (0)