Aksal,”İpsala İktidar İle Buluşmalıdır”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Çarşamba pazarında “Baba geliyor baba” sözleri ile karşılandı.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Bursa eski Belediye Başkanı, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Belediye, İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve parti yöneticileri ile Çarşamba pazarını ziyaret eden AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, esnaflardan ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Pazarcı esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisi karşısında şaşıran Kerman,”Yaptığımız hizmetlerin takdir edilmesinden büyük memnuniyet duydum” dedi.

Pazarcı esnafının “Keşan’da Helvacıoğlu, İpsala’da Kerman” dedi. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Kerman, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

AKSAL,”İPSALA’NIN HİZMETE İHTİYACI VAR”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yaptığı açıklamada İpsala’nın hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek “İpsala’nın yeniden iktidar ile buluşmalıdır” dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,”Yeniden İpsala’da kaldığımız yerden hizmete devam etmek istiyoruz. İpsala’da yapılacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var. Buradan İpsalalılara çağrıda bulunmak istiyorum. Tekrar Mehmet Kerman başkanın ve iktidarın hizmetleri ile İpsala buluşmalıdır. Desteklerinizi bekliyoruz. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)